Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

A háromkerekű járművek többcélú használhatóságuknak köszönhetően egyre jobban elterjednek. Fiatalok és idősebbek is előszeretettel használják. Azoknak ajánlom, akik kissé nehezebben, vagy bizonytalanabban mozognak, nem akarnak eldőlni a csúszós úton, vagy csak különlegességre vágynak.  A kezelését viszont meg kell szokni, be kell gyakorolni mert a menettulajdonságai a kétkerekűvel szemben mások. Mindenképpen javasoljuk  a jármű kipróbálását, amit nálunk is megtehet. A kezelés biztonságos begyakorlásához a lap alján található ”kezelési útmutatóval” szeretnénk segítséget nyújtani. Az ebben felépített, egymásra épülő „vezetési technika” lépésenkénti elsajátítását , főleg idősebb korban nagyon fontosnak tartjuk.

Háromkerekű kerékpár kezelése.

Háromkerekű kerékpár vezetését meg kell tanulni. El kell felejteni a kétkerekűnél beidegződött egyensúlyozást. Nem kell szégyellni a tanulást, mert első nekifutásra senkinek nem megy. Általános esetben 1-2 óra alatt meg lehet tanulni, de lehet ez több nap is. Forgalomba csak akkor menjen, ha kellő gyakorlatot szerzett a vezetésben! Fontos az egyes alaplépések egyenkénti begyakorlása, majd ezek összerakása.
1. lépés: üljön fel a motor bekapcsolása nélkül és a segítője lassan tolja hátulról a kerékpárt. Próbáljon egyenesen menni. A lábát ne tegye le, mert rá fog menni a kerék! Ha ez már megy, próbáljon többször megállni a két fék segítségével , majd újra indulni .Ha már ez is megy, próbáljon jobbra-balra kanyarodni úgy hogy a lábát ne tegye le . Közben célszerű mindig a kanyarodás irányába dőlni. Ezt addig gyakorolja, amíg biztonsággal tud fordulni, megállni.
2. Lépés: a gázkart próbálja a motor kikapcsolt állapotában forgatni könnyű csuklómozdulatokkal, párszor gyakorolja.
3. Ha ez is megy kapcsolja be a motor főkapcsolóját (jobbra), kis gázadással induljon el lehetőleg egyenes szakaszon és 5 méterenként álljon meg, de a lábát ne rakja le. A sebességet 5-8 km/ h-ra szabályozza.
Ha ezt begyakorolta jöhet a jobbra balra „kacsázás”, kanyarodás. Ezt sokat kell gyakorolni! Lehetőleg lépésben! A kanyarokat mindenkor lassan vegye, és kissé a kanyar felé dőljön.
4. Ha mindent begyakorolt, lehet az indexet, dudát világítást kapcsolni. Az index bekapcsolása a fordulás irányába, kikapcsolása a kar merőleges irányban való megnyomásával történik. A fék meghúzásakor egy mikró kapcsoló leállítja a motort. Megállás után a bal fékkar behúzásával és beakasztásával rögzíthető a jármű. 

A háromkerekű használathoz sok sikert kivánunk.!

 

Megrendelés telefonon:

+36/70-329-4217

emailben: sofalvierno@gmail.com

További termékeink:

www.vizifenyobutor.hupont.hu

www.borovifenyobutor.hupont.hu

www.fenyofabutor.hupont.hu

www.butorhaz.hupont.hu

www.fajatekok.hupont.hu

www.elektromosbicikli.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 373
Tegnapi: 484
Heti: 3 461
Havi: 7 453
Össz.: 1 058 457

Látogatottság növelés
Oldal: Háromkerekű kerékpár kezelése.
Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217 - © 2008 - 2018 - elektromosbicikli.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tököli kerékpárbolt és szerviz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »